Aedimar real estate

Samen bouwen aan uw toekomst

Een selectie uit onze recente projecten

St. Idesbald

Beach Avenue

Residentie Beach Avenue bevindt zich in Koksijde, in het rustieke Sint-Idesbald. Deze zuid-georiënteerde prestigieuze residentie in de nabijheid van de zeedijk en leuke winkels staat garant om te genieten van alle aspecten van het rustige Sint-Idesbald. Ondergrondse parkings met parkeerliftsysteem zijn beschikbaar.

Meer over dit project

Koksijde

Deauville

Stijlvolle nieuwbouwresidentie gelegen in de Zeelaan te Koksijde. Vanuit deze appartementen heb je een volledig open zicht op het gemeenteplein van Koksijde-Bad. De zuid-westelijke oriëntatie zorgt voor een prachtige lichtinval. Superieure afwerking. Hoogwaardige dubbele beglazing. Ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers (duplex).

Meer over dit project

Drie ondernemers, elk met een verschillende professionele background, beslisten in 2007 hun liefde voor de Belgische kust om te zetten in het realiseren van bouwprojecten aan de kust:

AEDIMAR, van het Latijnse Aedificare en Mare: BOUWEN AAN ZEE .

Aedimar is een betrouwbare partner in het bouwen van vastgoed. Een kleine maar fijne organisatie met persoonlijk en professioneel advies is één van de pijlers van ons jarenlang succes.

Aedimar focust voornamelijk op nieuwbouwprojecten aan zee. We bouwen alsof het voor onszelf zou zijn, waarbij kwaliteit en design hand in hand gaan. We zoeken de beste locaties om mooie realisaties te ontwikkelen, van Knokke-Heist tot Sint-Idesbald.

Wij staan er persoonlijk garant voor dat de waarden waarvoor we gekend zijn daadwerkelijk uitgevoerd worden.

U vindt ons in kantorencomplex ABC Waregem
Aedimar NV - Kalkhoevestraat 10 (4V) - 8790 Waregem
056 19 17 17   -   info@aedimar.be   -   BE0889 787 136